Typy žen, které by ve svém životě měl mít každý muž

Existují základní typy žen a dívek, které by ve svém životě měl mít každý muž. Ať už v minulosti nebo v současnosti, ať už si je zvolíte za partnerky nebo kamarádky či milenky. Avšak právě tyto ženy mění náš život a dokážou nás mnohému naučit. Mají také své pro a proti, ale i to jsme v tomto článku zvážili.

Charakteristické znaky
Celý náš život se točíme okolo jednoho psychologického typu, který nás přirozeně přitahuje. Posuňte se za tento typ a najděte si partnerky, holky a kamarádky následujících typů:

1.       Upírka
Pro: zábava, vášeň, spontánnost. Je to žena, která ukradne místnost, když do ní vstoupí. Ta, po které všichni touží. Vy si vedle ní budete připadat jako dominantní samec.

Proti: tato žena má velice vysoké nároky na svůj život. Vy se musíte točit jenom okolo ní a ona je zase závislá na tom, aby vypadala za všech okolností a v každém věku perfektně. To může být náročné nejenom pro psychiku, ale také pro vaši peněženku. Čím déle ji znáte, tím více si začnete uvědomovat, kolik toho předstírá.

2.       Holka z velkoměsta
Pro: ví o všem, kde se co šustne. Kde je který klub, kde servírují jaké kafe, kde se nejlépe nebo nejlevněji najíst. Tahle holka ví o každé akci ve městě, každé kulturní příležitosti, každém večírku nebo sportovní akci. Rozšíříte si obzory, získáte přehled a nové znalosti. Také získáte nové kamarády a možná si najdete nové koníčky.

Proti: je nezávislá a zpravidla se nechce vázat. Své svobody se nevzdá, takže budete muset souhlasit s jejími pravidly. Ohromit ji není jednoduché, a abyste jí stačili, budete se muset vzdělávat a makat na sobě.

3.       Vegetariánka
Pro: je krásná, zdravá, má pěknou pleť, stará se o své tělo i duši, věnuje se józe, aerobiku nebo gymnastice. Je velmi křehká a klidná.

Proti: často neuznává jiný životní styl než ten svůj, takže pokud se nepřizpůsobíte, máte zaděláno na potíže.

4.       Intelektuálka
Pro: inteligentní, bystrá, moudrá. Spousta vzdělávacích kurzů, mnoho zájezdů do zahraničí. Je schopná, ctižádostivá a houževnatá. Je snaživá a ochotná.

Proti: mindráky z minulosti, není moc zkušená v životě a sama neví, co vlastně chce. Pokud ztratíe zájem, je možné, že nebude jednoduché se jí zbavit.